dehaze Menu
Home /

Retourneren

Retourneren of ruilen bij Lamp #1 is uiteraard mogelijk! Hiervoor hanteren we verschillende methodes voor verschillende doeleinden. U kunt uw bestelling retourneren (zonder opgaaf van reden) binnen 60 dagen. Een andere reden voor retourneren kan een defect product zijn, hiervoor geldt een andere werkwijze.

Methode retour sturen binnen 60 dagen na ontvangst:

Stap 1: Vraag een retournummer aan via info@lamp1,nl.
Stap 2: Op de buitenzijde van het pakket dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd!

Het kan voorkomen dat u niet tevreden bent met uw producten en u heeft dan ook het recht om de artikelen binnen 60 dagen na ontvangst te retourneren. Retourneren is geen enkel probleem, toch stellen wij hier een aantal voorwaarden aan:
1. De bestelling dient onbeschadigd te zijn en indien mogelijk in de originele verpakking teruggestuurd worden. Indien de bestelling beschadigd is kunnen wij kosten in rekening brengen.
2. Verpak de artikelen goed (maak gebruik van goede omdozen en opvulling).
3. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
4. De retourkosten komen voor uw eigen rekening, het pakket dient daarom voldoende gefrankeerd te zijn.

Mocht u toch van deze voorwaarden afwijken, dan behoudt Groenovatie B.V. het recht om het volledige bedrag of een gedeelte hiervan niet te crediteren. Na ontvangst van pakket, zullen wij uw retourzending zo spoedig mogelijk behandelen en u hiervan per e-mail op de hoogte houden.

Terugbetaling op de rekening waarmee u betaald heeft:
Wanneer het retourpakket is ontvangen, stort Lamp #1 binnen 7 dagen het geld weer op uw rekening. Ter bevestiging zult u hierbij een e-mail opgestuurd krijgen. In situaties, waarbij het geretouneerde product niet voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden, zijn wij genoodzaakt om het aankoopbedrag niet (volledig) terug te storten op uw rekening.

Methode retour sturen i.v.m. garantie in de garantieperiode van 2 jaar:

Het kan ook voorkomen dat een product defect raakt tijdens transport of binnen de 2 jaar garantie. Dit is ontzettend vervelend, maar dit kan gebeuren. Als het zo buiten uw toedoen gebeurt, zullen wij dit zo spoedig mogelijk voor u proberen op te lossen. Om de garantieprocedure in gang te zetten dient u eerst contact op te nemen met onze klantenservice. Bekijk ook onze garantie pagina.

-  Vraag een retournummer aan via info@lamp1.nl.
-  Vul het retourformulier volledig in.
-  Op de buitenzijde van het pakket (dus niet op de orginele verpakking) dient duidelijk zichtbaar het door ons toegekende retournummer te worden geschreven. Indien geen retournummer zichtbaar is wordt uw pakket niet door ons aangenomen en retour afzender gestuurd!

Retourneren is geen enkel probleem, toch stellen wij hier een aantal voorwaarden aan:
1. Verpak de artikelen goed (maak gebruik van goede omdozen en opvulling).
2. Beschrijf en beplak de productverpakkingen niet.
3. Zorg ervoor dat u altijd een ingevuld retourformulier bijsluit.
4. De retourkosten komen voor uw eigen rekening, het pakket dient daarom voldiende gefrankeerd te zijn.

Levering
Als het geretourneerde product door Lamp #1 defect is bevonden en onder de garantie valt zullen wij u indien nog leverbaar hetzelfde en anders een gelijkwaardig nieuw product leveren op kosten van ons