dehaze Menu
Home /

Garantie

Om onze klanten tegenmoet te komen, bieden wij een garantie van minimaal 2 jaar aan voor onze producten. Per product wordt aangegeven of de garantieperiode langer dan 2 jaar is, de garantie kan oplopen tot 5 jaar. Indien u binnen de garantieperiode i.v.m. een defect een product naar Lamp #1 wilt sturen, dient u eerst een retournummer aan te vragen. Alle informatie hierover vindt u op de pagina retourneren.
 
Het kan soms voorkomen dat u een defect product ontvangt. Deze valt dan natuurlijk onder de garantie die Lamp #1 aan hun klanten geeft. Wanneer u dit product wil retourneren, dan dient u een retournummer aan te vragen via de mail (info@lamp1.nl). 
 
Let op! Bij onjuist gebruik en installatie van onze producten, en wanneer de defect is veroorzaakt door de gebruiker, geldt de garantie niet

Voorbeeld:

Indien een product defect raakt vanwege een fabricagefout binnen 2 jaar na uitlevering, buiten de eerste 30 dagen na uitlevering, dan wordt het product opgestuurd voor reparatie naar een reparatiecentrum of naar de desbetreffende leverancier. Alle kosten voor reparatie, vervanging en verzending neemt Lamp #1 voor haar rekening. Echter, voor alle reparatiezendingen binnen de garantietermijn waarbij geen defect geconstateerd wordt, wordt € 50,- incl. btw aan onderzoekskosten berekend, excl. verzendkosten. Lees onder "Retourneren" hoe het product aan Lamp #1 te retourneren.