dehaze Menu
Home /

Betalen via onze webshop gaat volkomen veilig en discreet. Alle betalingen die u via onze webshop doet gaan via een beveiligde SSL server. Dit houdt in dat alle gegevens versleuteld en opgeborgen worden, voor uw veiligheid en de onze, waardoor u geheel zonder zorgen artikelen kunt kopen.

Lamp #1 biedt u de volgende betalingsmogelijkheden:
-iDeal
-PayPal
-AfterPay
-Creditcard
-Vooruit betalen (overboeking)
-Bancontact/Mistercash
-SOFORT Banking

iDeal

iDeal is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland op dit moment. Het werkt dan ook enorm handig. U hoeft alleen uw bank te kiezen om vervolgens in te loggen en de betaling toe te staan (bijvoorbeeld met een TAN – code of anders met een card reader). Als u gebuikt van internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, Fortis, ING, SNS Bank, ASN, Triodos, Knab, Friesland bank of van Landschot maakt, dan is het online betalen via iDeal voor u heel gemakkelijk. Het geld dat u heeft overgemaakt zal dan ook meteen worden afgeschreven, waardoor Lamp1.nl meteen met het gereed maken van uw bestelling kan gaan beginnen. En als u uw bestelling op werkdagen voor 20.00 uur heeft geplaatste en betaald, dan zullen wij deze diezelfde dag nog naar u toesturen, zonder dat u verzendkosten hoeft te betalen en u krijgt uiteraard 2 jaar garantie en 60 dagen recht van retour.

Betalen met iDeal heeft vele voordelen:
Als u met iDeal betaald, heeft dat meerdere voordelen, namelijk:

  1. Het is heel erg veilig en gegarandeerd door de banken
  2. Het is makkelijk te doen, doordat u gebruik van uw eigen internetbankieren module maakt
  3. U bankiert bij uw eigen bank, dus het is vertrouwd
  4. Het betalen via iDeal gaat onder transactiekosten
  5. De bestelling kan eerder worden uitgeleverd, mits het op voorraad is
 

PayPal

PayPal is een online betaalservice. PayPal heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Ook u kunt eenvoudig lid worden van PayPal door op de knop aanmelden te klikken op de website van PayPal, vervolgens moet u uw bankrekening of creditcard toevoegen aan uw PayPal rekening. Nadat u uw PayPal rekening heeft aangemaakt, kunt u inloggen op uw PayPal account.

Hoe werkt PayPal?
Bij aanmelding kunt u de gegevens van uw bankrekening of creditcard bij PayPal registreren. Uw bankrekening of creditcard wordt daarna aan uw PayPal rekening gekoppeld. U hoeft deze gegevens daarna nooit meer in te voeren bij het verrichten van een betaling met PayPal. Om een betaling naar een PayPal gebruiker te sturen, hoeft u slechts het PayPal e-mailadres van de ontvanger te weten. Nadat u een betaling goedkeurt, schrijf PayPal het bedrag automatisch af van uw rekeningsaldo of uw creditcard.

AfterPay

AfterPay voert voor Lamp #1 het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Lamp #1 betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Creditcard

Heeft u een creditcard, bijvoorbeeld VISA, Mastercard, American Express of Maestro, dan kunt u ook super eenvoudig betalen. U vult gewoon de creditcard-gegevens in en na een korte verificatie kan uw bestelling al verstuurd worden. Lamp #1 brengt €1,95 extra (transactie)kosten in rekening voor betalingen via creditcard. 

Vooruit betalen / Overboeking

Vindt u het niet prettig om digitaal te betalen? Dat is natuurlijk goed mogelijk. Dan kunt u voor een vooruitbetaling per bank kiezen om het bedrag onder vermelding van uw ordernummer gewoon op ouderwetse wijze naar Groenovatie BV (onze moedermaatschappij) over te maken:

Groenovatie BV
Boeier 7
8401 MV Gorredijk
Rekening nr / IBAN: NL04 INGB 0006 361984
BIC/SWIFT code: INGBNL2A
KvK-nr: 59567023
BTW-nr: NL853547919B01

Bancontact / Mistercash

Een vorm van iDeal is ook in België beschikbaar, onder de naam Bancontact/Mister Cash. Hiermee worden betalingen door gebruik van een digipas te maken goedgekeurd. Met Bancontact/Mister Cash kunt u gewoon op een veilige, eenvoudige en vertrouwde manier al uw online aankopen bij ons betalen. U maakt namelijk gebruik van uw eigen vertrouwde internet-betaalomgeving. U hoeft zich voor Bancontact/Mister Cash niet aan te melden en u hoeft er geen software voor te downloaden, u kunt er gewoon snel gebruik van maken. Het is makkelijk en snel te doen, voor u het weet heeft u de betaling al gedaan, het kost slechts een aantal seconden van uw tijd.

SOFORT Banking

Een populaire manier van online betalingen doen in Duitsland is SOFORT Banking. Deze manier is in elf landen beschikbaar. Door SOFORT Banking is het online winkelen in Nederland ook voor Europese klanten goed te doen. U kunt het betaalsysteem met het Nederlandse iDeal vergelijken.